Szukaj
Szukaj w: całym serwisie Edukacja

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2


Podtytuł
Wydawnictwo
Wydanie
(2013 Warszawa)
Stron
208
Format
19.0x25.0cm
Oprawa
Miękka
ISBN
8371415419
34,90 zł
32,50 zł
Produkt niedostępny
Brak produktu - wyczerpany nakład
Poszukujesz podręczników dla większej grupy?
>>WYPEŁNIJ FORMULARZ<<
lub wyślij mail: ksiegarnia@drops.pl.
Wycenimy od 5 kompletów !!!

Brakujące tytuły podręczników możesz dopisać w uwagach zamówienia - postaramy się pozyskać je dla Ciebie!
Opis
Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.

Kategorie Dropsów

< >

Księgarnia Drops.pl

ul. Jaworzyńska 4 tel. 0 801 055 355 Poniedziałek - Piątek
00-634 Warszawa tel. +48 22 392 00 41 godz. 09:30 - 17:30
e-mail: ksiegarnia@drops.pl tel. +48 22 392 00 42